ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
    1   2   3   4   5     >>  


2010 Porsche 911 Speedster
2010 Porsche 911 Speedster
Çmimi 360.000 $ 2

2005 Aston Martin mposht s Rindertimi
2005 Aston Martin mposht s Rindertimi

Vajosje 2110

sistem Device vajosje paraqitur në Fig!. 2-69.

Sistemi vajosje kombinuar. Nën presionin e lubrifikuar kushineta kryesore dhe lidh shufra e bosht me gunga, kushineta shufër me gumga; sp


2013 kia pro CEED gt
2013 kia pro CEED gt
Çmimi 40.000 $ 30.800 & euro;
1.3 m

GJENERATOR 2110

dhënat teknike

efikasiteti maksimal aktuale në 13 dhe

6000 m 1, Një ......................................... ........ 80

Kufijtë e tensionit të rregullua


2006 Lamborghini Murcielago lp640
2006 Lamborghini Murcielago lp640
Vendndodhja automjeteve në rrugë. Trafiku në distancë të vogël

Situata Fig. 40 Car 1 i ndjekur nga rruga periferike prapa makinë 2 në një distancë të vogël Fig. 1. Papritmas shoferi 2 hyri në korsinë e afron Fig. 2. Ajo u shfaq që ai hipi në makinën e 3, e


2006 Spyker D12 Pekinit në Paris
2006 Spyker D12 në Paris

TRANSMETIMIT 2110
.

transmetimit është kompakt dhe është projektuar në një njësi të vetme të përbërë nga një tufë gearbox, e kombinuar me transmision kryesor dhe diferenciale dhe drejton rrotat e para


2003 Renault MK2 sport clio v6
2003 Renault clio v6 MK2 sport

Çm

2003 ASCARI kz1
2003 ASCARI kz1

Çmimi 320.000 $ 246.400 & euro;
10.6 mln. R

2005 Maybach BRABUS sv 12 biturbo
2005 Maybach BRABUS 12 biturbo
Ford futi konceptin e përditësuar SUV Edge.

Ford Edge

Ford ka zbuluar zyrtarisht një brez të ri të SUV E


CLUSTER 2110
.

I grup instrument i instaluar në makinat Mobil, është paraqitur në figurën 1-5


2009 Porsche Panamera Turbo
2009 Porsche Panamera Turbo

Çmimi 2

McLaren është duke përgatitur një seri të produkteve të reja.

McLaren P1

Ka pasur informacion zyrtar nga kompania McLaren A


2005 ferrari 575 superamerica
2005 ferrari 575 superamerica

Çmimi

2010 Porsche 911 turbo s
2010 Porsche 911 turbo s
Tuning modifikim:
(vl

2013 w motorët lykan hypercar
2013 w motorët lykan hypercar
Lykan Hy

2012 Pagani Zonda r evoluzione
2012 Zonda Pagani r evoluzione
Çmimi 2 5

1993 Porsche 911 Carrera mars 6 Coupe 993
1993 Porsche 911 Carrera mars 6 coupe 993
Kushtet e pafavorshme klimaterike

temperatura e mjedisit gjithashtu ndikon në statusin e shoferit dhe sigurinë e makinës së tij. Varg optimale temperturny brenda në makinë-20-22 gradë. Duke rritur temperaturën në 30 gradë, zakoni


Headlight Audi 100 C4.

guri fluturoi nga makina përpara, dhe u ul të drejtë në qendër të vëmendjes. Xhami filloi të përhapet çarje, kështu që vendosa të zëvendësojë fenerët e para xhami , deri


2004 Maserati mc12
2004 mc12 Maserati
Makinë bazohet në platformën e njëjtë m

2001 Mini Cooper s
2001 Mini Cooper s

Çmimi 30 000 $ 23 100 & euro;
1 mil

2008 Mercedes Benz sl 65 AMG
 2008 Mercedes Benz sl 65 AMG


shter recirculation gazit EGR.

Në temperatura të larta në dhomën e djegies, azoti në ajër fillon të hyjë në një reaksion kimik me oksigjen, duke formuar toksike komponimet e oksidit të azotit. Për të reduktuar përmbajtjen


Zëvendësimi mbështetje duke Audi c4. Me heqjen e raft.

Për të zëvendësojë fut duke pasur , në parim, nuk është e nevojshme për të hequr të gjithë raft, por me lidhjet e mia të fituara më parë se nuk pati sukses, pasi unë nuk


1984 bmw m635 CSI
1984 bmw m635 CSI

Çmimi 80,000 $ 61.600 & euro;
2.6 mln.

2011 BMW X6 g fuqinë Typhoon s

Çmimi 750,000 $ 577.500 & euro;


      1   2   3   4   5       >>      

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre