ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

1   2     >>  
kategori pajisje  

Sistemi koha ndryshueshme valvul.

Cila është koha e motorit me djegie të brendshme? Ajo është me këtë përgjigje të pyetjes ne fillim me artikullin tuaj.

valve koha është konsideruar të jetë koha ng


Klasifikimi i motorëve me djegie të brendshme.

DVIGATEL

Motorët mund të klasifikohen nga karakteristikat e mëposhtme :


supercharging Mekanike.

Në artikullin e fundit ne do të kuptoj se si duke përdorur një nxitje dinamike për të përmirësuar mbushjen e bombolave me ajër, duke rritur fuqinë e motorrit. Tani e konsiderojnë një variant m


Karburanti Filter.

filtër karburantit në makina është një element thelbësor që e mban nga pluhuri dhe ndryshku dhe i ndalon ata nga marrja në tub të sistemit të karburantit motor. Po të mos ish


mbyt elektronike.

Në makinave moderne me kalimin e çdo ditë gjithnjë e më shumë vëmendje është paguar për menaxhimin elektronik të motorit të makinës. Kjo shërben për të eliminuar sa më shumë të jetë e


termostat Motor.

Figura 1-. Foto termostat


Kontrolli i sensor presion të naftës.

Sistemi i presionit emergjente të naftës është një sistem shumë i rëndësishëm i kontrollit në makinë. Nëse ky sistem nuk funksionon, atëherë ekziston një mundësi e fortë në rast të një


Поделиться

1      >>      

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre