ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
    1   2   3   4   5   6     >>  


Demontimi në karburator 2110

Hiq vida që të siguruar mbulimin e karburator, hiqni shufra 17 cm Fig.. 2-88-hapur mbyt e dhomës së parë dhe butësisht hiqni kapakun, në mënyrë që të mos dëmtojë copë litari, noton dhe tub ek


1994 DAUER 962 Le Mans Porsche
1994 DAUER! 962 Le Mans Porsche
Vetëm

gomat paajër në luftën për mjedisin.

Gj


2012 mercedes Benz E 63 AMG

Çmimi 170

1998 Maserati quattroporte evoluzione V8

2010 Jaguar XKR edicion special
2010 Jaguar XKR Botimi
Spec

ngrohës 2110

Demontimi dhe montimi ngrohës, ductwork dhe kontrollin e njësive të ngrohjes xhel

Para heqjes ngrohës shkëputje përçuesi tokësor i baterisë dhe kullimin e sistemit ftohës ftohë
Поделиться
      1   2   3   4   5   6       >>      

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre