ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

1   2     >>  
kategori Vaz 2112  

Demontimi Gearbox 2110

lahen, duke parandaluar e ujit nga hyrja në strehim, dhe e vendosi atë në qëndrimin Fig!. 3-12 për disassembly. Hiq kllapa në rritje e njësisë të energjisë dhe rritje kabllo


Përshtatja tufë 2110

pedale tufë gjitha mënyra për mat kat duhet të jetë 120-130 mm. Ajo rregullon përshtatur arrë 6 cm. Fig. 3-2, duke ndryshuar qëndrimin e fund të ulët kabllor 5. Gjatë makinë ekspluatatsii` për


Asambleja Pezullimi para 2110

Fig. 4-1 . Para kuvendit Pezullimi: 1-traversë; 2-një arrë 3-rrufe çuditshëm; 4-një arrë;


Sensore 2112

temperatura ftohës është një thermistor, një rezistencë rezistenca e të cilit ndryshon me temperaturë. Sensor mbështjellë në një prizë ftohës në kokë cilindër. Në temperatura të


Ignition Sistemit 2112

Sistemi i ndezjes nuk përdor distributor dhe ndezjen tradicionale spirale. Kjo vlen Moduli 5 Fig. 9-30 priza të përbëra nga dy mbështjellje ndezjen dhe elektronike të pushtetit të lartë. Sistemi i


Ndërtimi Carb 2110

carburetor mblidhen në mënyrë të kundërt për të çmontimit. Në të njëjtën kohë, i kushtoj vëmendje për pikat e mëposhtme.

noton duhet të jetë i lirë për të rrotullohen rreth bo


Wire dhe e siguresave 2110

Pajisje elektrike në një skemë të vetme-konkluzionet negative të burimeve dhe konsumatorët e energjisë elektrike janë të lidhura me trupin e makinave, i cili vepron si tela të dytë; Driving auto


Поделиться

1   2      >>      

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre