ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

1   2     >>  
kategori Audi S4  

Si për të vënë një subwoofer në Audi makinë C4.

njohësit e muzikës në makinat e tyre të vendosur sistemin e shtrenjtë audio, si çdo automobilist dëshiron të, që do të jetë në kabinën e makinës së tij nga folësit dukej cilësi të qartë


kullon kurdisje Audi C4.

Makina e Audi C4, kurdisje pajisur , në një mot me shi mund të ndodhë në mënyrë të turpshme, jo me kjo nuk vjen nga kulmi mund të dalë ujë. Është kjo ka ndodhur me mua. Në


Siguresat Audi C4.

Në makinë çdo aplikim elektrike konsumon një rrymë të caktuar, kjo aktual llogaritet në pjesën e telit ushqyerit e konsumatorit. Por asgjë nuk zgjat përgjithmonë në këtë jetë, me kalimin e


Riparimi topi Audi C4.

topa në Audi 4 mund të dështojë për dy arsye, thjesht kanë kontaktuar kohën e saj dhe të gjitha yndyrat e në të tharë, ose për shkak të shqyer tjetër me dhe papastërtitë


sensor Niveli Karburanti Audi 100 C4.

sensor Niveli Karburanti Car Audi 100 C4 është vendosur në krye të tank, montuar në kabinet: presioni dhe kthehet linjat e karburantit dhe ventilim rezervuar kar


Kontrolli dhe zëvendësimin e naftës në gearbox Audi C4.

Në kontrast me motor në një vaj mekanik gearbox nuk është shpenzuar në të gjithë intervalin kohor të veprimit, nëse jo, ndonjë rrjedhje aksidentale. Prandaj, përpara se të zëvendës


Ndryshimi i poqat në C4 pult audi.

Ndryshimi llambë dritë në pult në Audi C4 si ajo nuk është një detyrë e vështirë, por ende shumë më të shpejtë dhe më e lehtë për të riparuar, kur ai dukej me sy ku ç


Поделиться

1   2      >>      

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre