ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
    1   2   3   4     >>  


Rregullo pastrimin në mekanizmin valvul 2110

Një hendek cm Fig!.. 2-46 midis cams e një shufër me gumga dhe washers përshtatur në motor të ftohtë duhet të jetë 0, 20, 05 mm për valvulat gji dhe 0, 350, 05 mm-për në finale. Hendeku është


2000 bmw Z8 senner tuning
2000 BMW Z8 senner akordim
Akordim përfundimin në v

washers headlamp 2110

fenerët Pastrimi janë të montuar në automjete në versionin variant. Skema e pastrues përfshirjes varg është treguar në Fig. 7-42.

1 pastrues headlamp dhe rondele 2 kaloni ndarë 3, kur nd


2009 Pagani Zonda r9ba9

Pagani Zonda kurrë nuk heziton p

2001 inxhinieri b edonis

Në fakt, kjo është le

Kontrollimi statorit 2110
.

stator është testuar ndaras, pas heqjes njësinë pastrues

Së pari, kontrolloni me një ohmmeter ose një llambë provë dhe bateri, nuk ka prishet në statorit dredha-dredha dhe mos mbyllur a


STARTER 2110

dhënat teknike

KW fuqia Vlerësuar .................................. 1,55

Konsumi aktual në maksimum

Kapaciteti i jo më shumë se, një ....................
Поделиться
1   2   3   4       >>      

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre