ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

1   2     >>  
kategori Këshilla shoferët  

Si për të shmangur një aksident në makinë.

Si për të shmangur një aksident në makinën


Motor
.

leakproof sistemit të energjisë n Shtojca 6.2. Nën këtë dështim duhet kuptuar rrjedhën e benzinës. Natyrisht, problemi është shumë e rrezikshme, sepse avujt e benzinës mund të shkaktojë në


aksident: makina-makina

Në kohën e këtij shkrimi, ajo ka kaluar 7 vjet që nga futja në vendin tonë me Ligjin për sigurim të detyrueshëm të sigurimeve motorike të pronarëve të automjeteve. Dhe në qoftë se më herët


Pajisje Ndriçim të jashtëm

Mos veprojnë mënyrën e përcaktuar ose janë të kontaminuara me dritat e jashtme dhe reflectors n Aneksi 3.3.. Serviceability e ndriqimit dhe llambat ndikojë në sigurinë e trafikut më shumë se shu


Droga

Droga-Alkooli është i njëjtë, vetëm keq!. Prandaj, për ngarje dehur Rëndësia e shkruar më sipër në lidhje me alkool, plus një ide e mirë për të përdorur imagjinatën tuaj dhe të pikturoj n


Cila është ngjyra e makinave që ju zgjidhni?

Me zgjedhjen e automjetit, çdokush merr shumë përgjegjësi. Kjo nuk është e habitshme. Një blerje e tillë nuk është aspak e lirë. Dhe njësia e zgjedhur do të jetë me ju për një kohë të gj


Si të njohin makinën mbytur.

Në kohën tonë, makina nuk është një luks, por një mjet për të transportit. Dhe gjithnjë e më pak të jetë e mundur për të përmbushur një person që nuk ka një makinë. Kur vjen puna për


Поделиться

1   2      >>      

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre