ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

kategori Diagnoza  

tymi i trashë nga tub i shkarkimit dhe analizën e saj.

tymi trashë nga tub i shkarkimit -kjo është sinjal i parë i pranisë së një defekt në motorit. Prandaj ajo ndonjëherë është e nevojshme që të i kushtoj vëmendje të ngjyra


Check compression në cilindra motor.

Compression -është vlera e presionit maksimal cilindër krijuar kur një bosh motorino motor scroll. Është compression është një faktor mjaft i rëndësishëm n


Engine Mbinxehje shkakton.

Engine zier

Figura 1-. Engine vlim

Ka një numër mjaft i madh i shkaqet e


Поделиться

   

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre