ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

kategori Teo  

Motor Decarbonizer.

Kur makina lënë pas një largësi të mirë dhe motori ka parë më shumë në rrugë, nuk do të shpenzojnë më shumë se motor Decarbonizer . Sidomos në qoftë se operacioni transp


Zëvendësimi i filtrin e ajrit të motorit.

Për funksionimin e duhur të filtrit motor ajrit nuk është më pak e rëndësishme se sa të naftës apo të karburantit filtër. Kalimi nëpër ajër me motor kërkuar, ajo filtrat nga grimcat e mëdh


Kontrolluar nivelin e vajit në motor.

Nëse ju keni blerë kohët e fundit një makinë dhe nuk e di se sa e naftës që konsumon 1000 km, nga të kontrolluar nivelin e vajit duhet të kryhet sa më shpesh të jetë e mundu


Ndryshimi i ftohës.

ftohës ftohës të lëngshme në sistemin e ftohjes kryen një rol mjaft të rëndësishëm, ajo heq ngrohjes tepërt nga motori. Ashtu si të gjithë të lëngshme ngarkuar me motor, ajo ka një afat, p


Si për të ndryshuar lëngun në drejtues të pushtetit.

Ashtu si shumica e njësive në automjet, timon është gjithashtu nevojë për mirëmbajtje. Ndërsa disa prodhuesit e makinave nuk e ka rregulluar jetën e lëngjeve në actuator hidr


Çfarë ju duhet të bëni pas blerjen e makinave.

Para se të blej makinë përdorur Ju, sigurisht, të njohur me këshillën e shoferët me përvojë pajisur me njohuri të duhur, e çfarë përbërësit duhet të shikoni për kur ble


zëvendësimin Vetë e naftës.

Поделиться

   

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre