ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
    1   2   3   4     >>  


1968 Chevrolet Corvette 427 l71
1968 Chevrolet Corvette 427 l71
13.8

2011 700 BRABUS biturbo
2011 BRABUS 700 biturbo
bazuar në Mercedes-Benz SLS A

1973 Lancia Stratos HF
1973 Lancia Stratos HF

Çmimi 280.000 $ 215.600 &

Kontrollimi starter on qëndrimin 2110
.

Nëse keni dyshime në lidhje me efektivitetin e motorino, ju duhet të kontrolloni atë në stendën

instalime elektrike për të testuar një starter on qëndrimin treguar në. Fig. 7-17. Lidhj


motor Vaz-2112

Motori 2112 shifra. 9-12 dhe 9-13-. Katër-stroke, katër-cilindër në-linjë marrëveshje vertikale e cilindra, me katër valvola për cilindër, dy camshafts dhe vijues shpërndarë faza injektimin e l


Mungesa e presionit të naftës në boshe në një motor të ngrohtë 2110

1. Kontaktoni me reduktiv-

1. Clean valvul nga fshati-


2013 Mercedes Benz s 63 AMG 4matic w222
 2013 Mercedes Benz s 63 AMG 4matic w222

2011 Audi R8 Spyder Wheelsandmore lumë r
2011 Audi R8 Spyder Wheelsandmore lumë r
2010 Porsche 911 turbo Gemballa ortek GTR 750 evo r
 2010 Porsche 911 turbo Gemballa ortek GTR 750 evo r 1999 Porsche Boxster s 986
1999 Porsche Boxster s 986

Çmimi 90 000 $

2012 lëvizje Kepler
2012 Mocioni Kepler
Çmimi 450,000 $ 346.500 & euro;
1

2012 mercedes benz g 63 AMG
2012 mercedes benz g 63 AMG
Tuning mo

2009 Ruf Porsche rt 12 s
2009 Ruf Porsche rt 12 s
bazuar në
Porsche

2007 sport Volvo xc90
2007 sport Volvo xc90

Çmimi 100.000 $ 77.000 & euro

anësor 2110

Clutch: 1-mbuluar kabllor; 2-tip poshtme e veshjes; 3-një krah i fiksim e një kabllo; 4-një


1996 Porsche 911 Gt1
1996 Porsche 911 Gt1
Për të përmbushur kërkesat e

2003 Porsche Carrera
2003 Porsche Carrera
Super zgjuar. Feature Carrera GT, në procesin e në rritje mo

2006 Alfa Romeo Spider
2006 Alfa Romeo Spider

Çmimi 80,000 $ 61.6

2013 ferrari 458 speciale
2013 ferrari 458 speciale
Çmimi 550.000 $ 423.

filtrin e ajrit.

Në një motor me djegie të brendshme nuk është roli e fundit ka luajtur me filtrin e ajrit. Ajo bllokon rrugën e grimcave të pluhurit që janë të pranishme në ajër. Nga filtrimin e ajrit të fur


2012 bmw 335i sedan F30
2012 bmw 335i sedan F30
Çmimi 60.000 $ 46,200 & euro;

Trupi nënshkrimin 2110
.

nënshkrimin arrihet duke përdorur vulat e gomës, ngjitëse, mbyllja mastikë, priza gome mbulojnë vrimat teknologjike dhe montim të kujdesshëm të pjesëve të çiftëzimit

Tabela 8-2


2010 morgan aero super sportive
Morgan Aero super 2010 sportive
Çmimi

2008 Caterham shtatë R500 Superlight
2008 Caterham shtatë R500 Superlight

2005 ford Shelby gr 1 koncept
2005 ford Shelby 1 Koncepti

Çmimi

Mercedes 1995 lotec C1000 benz
1995 mercedes lotec C1000 benz
431 km/

2007 Aston Martin DBS
2007 Aston Martin DBS

Çmimi 460.000 $ 354.

2010 Ferrari 599 SA aperta
2010 ferrari 599 sa aperta
Çmimi 730.000 $ 56

1948 Porsche 356 nr 1 Roadster
1948 Porsche 356 nr 1 Roadster


Zëvendësimi shufër me gumga rrip makinë 2110
.

frenave makinë makinë levë frenave parkim dhe të kthehet me 4 ose 5 në gearbox transmetimit

Hiqni mbulesën e para mbrojtëse e një rrip gear.

Liroj rripin alternator makinë dhe      1   2   3   4       >>      

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre