ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

1   2     >>  
kategori SLESARKA  

Sistemi i furnizimit me energji nga motorët me gaz

Motorët me gaz janë përdorur si gazrat e karburantit me origjinë natyrore apo industriale. Natyrore (shtrëngohet) janë nxjerrë nga puset nga tokë e as në lidhje me vaj. Duke Industrisë gazrat (l


bllok motor Ndërtesa

bllok motor kuvendi është furnizuar plotë me kapakët e kushineta radikale, bushings shufër me gumga, trokitni lehtë mbi sistemin e ftohjes priza sistemi i naftës, i kompletuar me banim tufë. Të g


Demontimi i mekanizmave motorike

Në mënyrë që të mbrojë kundër dëmtimit të Spark Plug në motor karburator duhet të jetë për ta kthyer nga shpellat e kokat cilindër, dhe të mbyllur vrimat me shkronja kapitale të v


Riparimi hundë

grykë rreptësisht fikse dhomë relative djegies dhe është i lidhur me bolts kokë cilindër. Grykë është më i prekshëm sistemi karburantit njësi. Shkelja e vulës në mes të sipërfaqeve konike


Heqja njësi të energjisë me një kamion

Për qasje më të mirë për nyjet e makinave nga fund (kur të hiqni njësi të energjisë) është e rekomanduar për të vendosur makinën në një vrimë shikimin, mbi të cilën nuk është një paj


Sistemi i furnizimit me energji e motorëve karburator

sistem furnizimit me energji nga motori me shkëndijë ndezjen përdoret për përgatitjen e një përzierje djegëse në djegies në cilindra motorit cila energjia e ngrohjes është lëshuar, dhe më pa


Fillimi motorë shkëndijë ndezjen

Duke filluar motor është një operacion i rëndësishëm dhe përgjegjësi mbi të cilat varet për funksionimin e tij normal dhe qëndrueshmëri. Sekuenca e veprimeve për të filluar motor varet nga t


Поделиться

1   2      >>      

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre