ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
    6   7   8   9  


1999 lamborghini diablo GTR
1999 Lamborghini Diablo GTR

Çmimi 70

kokë cilindër 2110

Karakteristikat e pajisjes

Dimensionet kryesore të kokë cilindër dhe treni valvula pjesë të mekanizmit të janë paraqitur në Fig. 2-45. Shef cilindër hedhur alumini SPLA-


1990 bmw m8 prototip e31
1990 BMW M8 prototip e31

Çmimi 1000000 $ 770,000

2012 Volvo S60 Polestar koncept performancës
2012 Volvo S60 Polestar Koncepti performancës sitë Riparimi karburantit

Për të hequr filtër nga automjeti duhet të jenë të shkyçur nga ai gji dhe dalje tubacione dhe për të hequr dy vida në kuadrin. Për të çmontimit filtri duhet të jetë fikse në kthetrat e str


2010 shpat i vogël sl c superlite Coupe
2010 shpat i vogël sl c coupe superlite

2013 Aston Martin mposht Wheelsandmore Faza 1
2013 Aston Martin mposht Wheelsandmore faza 1 2012 Koncepti Lamborghini Urus
2012 Koncepti Urus Lamborghini
Çmim

2012 CCG customgt
2012 CCG customgt
Me dyfishtë fuqinë e motorit turbo arrin 740 litra

2013 Maserati Gran Turismo MC STRADALE Wheelsandmore demonoxious
2013 Maserati Gran Turismo MC STRADALE Wheelsandmore demonoxious2013 McLaren mp4 12c merimangë Wheelsandmore Faza 2
 2013 McLaren MP4 12c merimangë Wheelsandmore faza 2 2012 Aston Martin DB9
2012 Aston Martin DB9
Çmimi 310.000 $ 238.700

2011 Alfa Romeo TZ3 STRADALE Zagato
2011 Alfa Romeo TZ3 Zagato STRADALE

1948 Alfa Romeo 6C 2500 competizione
1948 alfa romeo 6c 2500 competizione

Furnizimi me karburant është injektuar në konsum i shumëfishtë.

Me ardhjen dhe shtrëngimi i rregullave për shter emisionet në atmosferë duke zëvendësuar motorët karburator erdhi injeksion atë të brezit të mëparshëm të motorëve janë karakterizuar nga kap


      6   7   8   9      

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre