ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2013 Mercedes Benz SLS AMG makinë elektrike


2015-12-21 23:32:12

2013 Mercedes Benz SLS AMG makinë elektrike
Çmimi 880 000 $ 677.600 & euro;
29 milionë. Rubla
Shpejtësia maksimale e 250 km/h
155 mph
Nxitimi në 100 km/h 3,9 sekonda
Prodhimit motor 740 litra. faqe
544 kW, 1000 N/m/min.
Fuqia specifike prej 411 litra. a./m
2.43 kg për 1 litër. faqe
Vëllimi dhe tipi 1 cc
4 motore elektrike
Pesha e automjeteve 1800 kg
Drive fuqinë AWD për 740,000 litra litra. faqe 2013 Mercedes Benz SLS AMG makinë elektrike
2013 Mercedes Benz SLS AMG makinë elektrike
2013 Mercedes Benz SLS AMG makinë elektrike
2013 Mercedes Benz SLS AMG makinë elektrike
2013 Mercedes Benz SLS AMG makinë elektrike
2013 Mercedes Benz SLS AMG makinë elektrike
2013 Mercedes Benz SLS AMG makinë elektrike
2013 Mercedes Benz SLS AMG makinë elektrike

Artikuj që kanë lidhje

 gt 2011 Carlsson c25 Royale super
 2013 Porsche Cayenne Turbo s 958
 2012 CCG customgt
 1995 Porsche 911 Carrera rs 8 Mar Coupe 993
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre