ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2013 Porsche Cayenne Turbo s 958


2015-12-19 22:44:36

2013 Porsche Cayenne Turbo s 958
Çmimi 340.000 $ 261.800 & euro;
11.2 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 283 km/h
176 mph
Nxitimi në 100 km/h 4.5 sekonda
Prodhimit motor 550 l. faqe
404 kW, 750 N/m në 4500 rev/min.
Kapaciteti specifik i 254 litra. a./m
3.95 kg për 1 litër. faqe
Sasia dhe lloji i motorit 4806 cc
4.8 litër V8
Pesha e automjeteve 2170 kg
Drive AWD Fuqia 114 litra për litër. faqe 2013 Porsche Cayenne Turbo s 958
2013 Porsche Cayenne Turbo s 958
2013 Porsche Cayenne Turbo s 958
2013 Porsche Cayenne Turbo s 958
2013 Porsche Cayenne Turbo s 958

Artikuj që kanë lidhje

 2008 Rolls Royce Coupe fantazmë drophead
 1974 Maserati bora
 2013 McLaren p1
 1968 Chevrolet Corvette 427 l71
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre