ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

gt 2011 Carlsson c25 Royale super


2015-12-23 16:57:18

2011 Carlsson c25 super gt
Në bazë të automjetit Mercedes-Benz SL 65 AMG Çmimi 960,000 $ 739.200 & euro;
31,5 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 352 km/102 h
219 mph
Nxitimi në 100 km/h 3,7 sekonda-0,5
Prodhimit motor 753 litra. faqe 141
554 kW, 1320 N/m në 3750 rev/min.
Fuqia specifike prej 382 litra. a./m 94
2.62 kg për 1 litër. faqe
Sasia dhe lloji i motorit 5935 cc-45
6 litër V12
Pesha e automjeteve 1970 kg-150
Drive RWD Fuqia 127 litra për litër. faqe akordim donatorëve

Titulli
Titulli
Titulli
Titulli
Titulli

Artikuj që kanë lidhje

 2000 Mazda FD3S rx 7 lloj RZ
 2010 Porsche 911 turbo s
 2000 lamborghini diablo coatl
 2012 skifter f7
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre