Fig. 2-82. Skema e kontrollit dhe pompë rregullim projektimin karierist Drive: Një-trashësi copë lit"/>

ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Vaz 2112  

Skema e kontrollit dhe rregullimit të pompë makinë karierist zgjatje 2110


2015-12-24 06:11:22

Fig. 2-82. Skema e kontrollit dhe pompë rregullim projektimin karierist Drive: Një-trashësi copë litari 0,27-0,33 mm; B-trashësi rreshtim 0,79-0,80 mm; . dhe-zgjatje e karierist

Artikuj që kanë lidhje

 kokë cilindër 2112
 GJENERATOR 2110
 Kontrollimi starter on qëndrimin 2110
 Ndërtimi Engine 2112
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre