ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Audi S4  

Matja motor compression Audi C4 V6.


2015-12-14 15:17:27

Para matjes motor compression Audi C4 2.6 të ngrohtë motor deri në temperaturën operativ, kështu që rezultatet e matjes së compression do të jetë më i saktë.

Për të matur compression ne kemi nevojë compressometer, çelës kandele dhe kaçavidë.

Tani, para se të fillojmë shpenzimet qëndruar compression është e nevojshme për të bërë një seri të veprave përgatitore:

 1. Hiq panel dekorative.

  Hiqni mbulesën e motorit

  Figura 1-. Hiq motor mbuluar

 2. Merrni hyrje të telave kandele, të cilat me sukses të hequr dhe rafte e rendit mënjanë.
 3. për ta kthyer të gjitha kandelat elektrike, ju duhet vetëm për të blerë një çelës qiri.

  një pikëllim kandele

  Figura 2-. Një pikëllim kandele

 4. Twisted dhe gjithashtu në mënyrë që të dalin në anën e, në mënyrë që pas gjithë punën e bërë për të vendosur vendin e qirinj, secili në cilindër e vet.
 5. Për qëllime të sigurisë dhe të sigurisë dhe efikasitetit të kaloni elektronike të njësisë së kontrollit, ju duhet të çaktivizoni sistemin e ndezjes dhe karburantit hyjnë në cilindra.

  Për ta bërë këtë, veproni si më poshtë:

  • për të ndaluar furnizimin e karburantit, të marrë nga siguresave pompë e karburantit nga blloku fitil №17. Hequr spinën gjithë 6 injectors vprysknyh.
  • Hiq hundë

   Figura 3-. Hiq injectors

  • për të fikur ndezjen, për të gjetur në anën e pasme e djathtë të kaloni motorit elektronike dhe shkëputeni spinën dy.
  • tij

kaloni elektronike

Figura 4-. Switch Elektronike

Tani ju mund të sigurtë kthehet në motorin e një motorino, jo frikë nga dështimi i njësisë së kontrollit ose switch elektronike.

shkelni direkt në matjen shumë e compression në makinë me motor të Audi C4 2.6:

 1. asistent ulet pas timonit të makinës, vënë frenit, sigurohuni që të trajtojë e transmision manual është neutral, dhe të vendosur automatikisht për "P" dhe duke pritur për sinjal tuaj.
 2. Ju, ndërkaq, presion fort kundër nënshkrimin kontrollor elastik compression në vrimë plug shkëndijë dhe të japin ekipit mik.

  Ne të matur një compression në cilindra

  Figura 5-Ne të matur një compression në cilindra

  .
 3. mate squeezes ekipin tuaj deri në fund të gaz pedale dhe përshpejtues, duke e kthyer kyç në ndezjen, motori fillon të rrotullohen starter. Pedale e gazit duhet të shtrydh për të cilat do të hapë plotësisht mbyt. Pra, cilindra merr më shumë ajër.
 4. rradhës motor matur në cilindër tuaj krijon presion kur lexime mbi një shigjetë të ndaluar në rritje, t`ju japë një shenjë e partnerit të tij, të ndaluar motor të rrotullohen.
 5. E njëjta procedurë që ju jeni duke bërë me cilindra të mbetura, duke shënuar rezultate në letër.

Në dobishëm motor 6 cilindër ABC, AAH compression duhet të jetë në mes 11-16 bar. Lejueshme minimale mund të arrijë 9 bar, me një rënie në motor compression nuk është e rekomanduar për të përdorur. Dallimi minimale presioni ndërmjet cilindrit nuk duhet të kalojë 3 bar.

Arsyet janë presion shumë të ulët në cilindra mund të jetë:

 • veshin e Pistons dhe unaza pistoni.
 • dukuri i unazave si rezultat i formimit të depozitave.
 • Depozitat mbi vende valvulave, duke rezultuar në të djegur-out të valvulave mund të merret.

Më shumë detaje identifikuese shkaqet e rënies së compression që ju mund të lexoni në kontroll compression artikull në cilindra motor.

Nëse keni ndonjë pyetje apo sugjerime për këtë artikull. Mirë se vini në forum.

Artikuj që kanë lidhje

 Planck fiksimin camshafts Audi c4.
 Zëvendësimi i filtrin e ajrit Audi c4.
 Matja motor compression Audi C4 V6.
 Zëvendësimi mbështetje duke Audi c4. Me heqjen e raft.
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre