ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori SLESARKA  

Diagnostifikimi sistemi vajosje


2015-12-14 14:07:33

Funksionimi i sistemit të motorit vajosje siguron të besueshme, pa probleme, afat-jetën e saj dhe funksionimin ekonomik. Presioni i vajit në sistemin vajosje-parametri më i rëndësishëm karakterizojnë gjendjen e elementeve të sistemit dhe cilësinë (viskozitet) të naftës, si dhe gjendjen e mekanizmit fiksime

.

Diagnoza e sistemit vajosje është bërë duke përdorur mode mjet. CI-5472 (CI-4940). Kjo pajisje është e kontrolluar nga presioni i naftës në linjën kryesore dhe saktësinë e matës lexime pult.

modes pajisje. CI-5472 përbëhet nga një manometër referimi me shkallë 0 ... 1 MPa, tee dhe linjës fleksibël naftës nga maja. Pajisja me ndihmën e linjës tee dhe të naftës lidhur me paralelisht linjës motor vaj për matës pult. Presionin e vajit në motor është e ngrohtë, e matur nga kontrolli dhe pult vlerëson të duhet të jetë i njëjtë, por shkalla e saj-korrespondojnë me vlerat e përcaktuara për mënyrën operativ përkatës të motorit

.

Artikuj që kanë lidhje

 Diagnostifikimi sistemi vajosje
 Fillimi motorët me gaz
 Rekomandime të përgjithshme për asamblenë motorike
 sitë Riparimi karburantit
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre