ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2008 Rolls Royce Coupe fantazmë drophead


2015-12-19 13:47:36

2008 rrotullon! Royce Phantom drophead coupe

Çmimi 710.000 $ 546.700 & euro;
23.3 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 240 km/h
149 mph
Nxitimi në 100 km/h 5,9 sekonda
Prodhimit motor 460 hp. një & nbsp.;
338 kW, 720 N/m në 3500 rev/min.
Fuqia specifike prej 176 litra. a./m
5.7 kg për 1 litër. a.
Sasia dhe lloji i motorit 6749 cc
6.7 litër V12
Pesha e automjeteve 2620 kg
Drive Fuqia RWD për litër 68 litra. faqe 2008 Rolls Royce Coupe fantazmë drophead
2008 Rolls Royce Coupe fantazmë drophead
2008 Rolls Royce Coupe fantazmë drophead
2008 Rolls Royce Coupe fantazmë drophead
2008 Rolls Royce Coupe fantazmë drophead
2008 Rolls Royce Coupe fantazmë drophead
2008 Rolls Royce Coupe fantazmë drophead
2008 Rolls Royce Coupe fantazmë drophead

Artikuj që kanë lidhje

 1971 3 Jensen interceptuese sp automatik
 2013 McLaren mp4 12c merimangë Wheelsandmore Faza 2
 1991 cizeta moroder v16t
 2011 Alfa Romeo TZ3 STRADALE Zagato
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre