ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2013 Lamborghini aventador lp700 4 novitec torado


2015-12-28 11:25:19

2013 Lamborghini aventador lp700 4 torado novitec
Çmimi 900,000 $ 693,000 & euro;
29,7 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 360 km/h 10
224 mph
Nxitimi në 100 km/h 2,8 sekonda-0.1
Prodhimit motor 969 litra. faqe 269
713 kW, 912 N/m në 6600 rev/min.
Fuqia specifike prej 623 litra. a./t 179
1.6 kg për 1 litër. faqe
Sasia dhe lloji i motorit 6498 cc 0
6.5 litra V12 me dy turbo
Pesha e automjeteve 1555 kg-20
Drive AWD Fuqia 149 litra për litër. faqe akordim donatorëve

2013 lp700 Lamborghini aventador 4 novitec torado
2013 lp700 Lamborghini aventador 4 novitec torado
2013 lp700 Lamborghini aventador 4 novitec torado
2013 lp700 Lamborghini aventador 4 novitec torado
2013 lp700 Lamborghini aventador 4 novitec torado
2013 lp700 Lamborghini aventador 4 novitec torado
2013 lp700 Lamborghini aventador 4 novitec torado
2013 lp700 Lamborghini aventador 4 novitec torado

Artikuj që kanë lidhje

 2005 ford Shelby gr 1 koncept
 2011 ford mustang gt
 2008 Caterham 7 rst V8 Levante
 1992 Volkswagen Corrado vr6
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre