Super "/>
ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2008 Caterham 7 rst V8 Levante


2015-12-15 12:15:51

2008 Caterham 7 rst V8 Levante
Super Ndërtimi Lotus Super Seven, zhvilluar 50 vjet më parë, themeluesi i shkëlqyer i kompanisë Lotus, Colin Chapman. Ka tetë raste të SuperCar jashtëzakonshme dolën nga porta. Gjëja më e pabesueshme në makinë, ky raport është 1 kg. peshë në 1 litër. faqe Motor, duke siguruar dinamikën stuhi. Kjo është për të ardhur keq që për shkak të trupit të tmerrshme riorganizimi i hapur, shkalla e forcës është i kufizuar.
Çmimi 380.000 $ 292.600 & euro;
12.4 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 241 km/h
150 mph
Nxitimi në 100 km/h 3 sekonda
Prodhimit motor 507 litra. një & nbsp.;
373 kW, 407 N/m në 8500 rev/min.
Fuqia specifike prej 975 litra. a./m
1,03 kg 1 litër. a.
Sasia dhe lloji i motorit 2400 cc
2.4 litër V8
Pesha Automjeteve 520 kg
Drive RWD Fuqia 211 litra për litër. faqe 2008 Caterham 7 rst V8 Levante
2008 Caterham 7 rst V8 Levante
2008 Caterham 7 rst V8 Levante

Artikuj që kanë lidhje

 2005 Aston Martin mposht s Rindertimi
 2008 Aston Martin DB9
 2005 Maybach BRABUS sv 12 biturbo
 1968 Dodge ngarkues r t 426 hemi
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre