ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2013 Ferrari 458 Italia Wheelsandmore zezë Faza 2


2015-12-20 04:48:08

 2013 ferrari 458 italia Wheelsandmore zezë faza 2
Çmimi 600.000 $ 462,000 & euro;
19,8 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 330 km/h 10
205 mph
Nxitimi në 100 km/h 3,3 sekonda-0.1
Prodhimit motor 630 litra. faqe 60
463 kW, 616 N/m në 6500 rev/min.
Fuqia specifike prej 450 l. a./m 51
2.22 kg për 1 litër. faqe
Sasia dhe lloji i motorit 4499 cc 0
4.5 litër V8
Pesha e automjeteve 1400 kg-30
Drive RWD Fuqia 140 hp për litër. faqe akordim donatorëve


2013 Ferrari 458 Italia Wheelsandmore fazë e zezë 2

Artikuj që kanë lidhje

 2011 Audi R8 V10 biturbo MTM
 2013 Lamborghini aventador lp700 4 novitec torado
 2006 Alfa Romeo 8c competizione
 1995 jimenez Novia
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre