ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2012 Porsche Panamera koncept Turismo sport


2015-12-17 22:20:27

2012 Porsche Panamera Koncepti Turismo
Çmimi 2 000 000 $ 1.540.000 & euro;
66 milionë. Rubla
Shpejtësia maksimale e 250 km/h
155 mph
Nxitimi në 100 km/h 5.8 sekonda
Prodhimit motor 428 litra. faqe
315 kW, H/m/min.
Fuqia specifike prej 214 litra. a./m
4.67 kg për 1 litër. faqe
Sasia dhe lloji i motorit 3000 cc
3 V6 litër + 2 motore elektrike
Pesha e automjeteve 2000 kg
Drive AWD Fuqia 143 hp për litër. faqe 2012 Koncepti Turismo sportive Porsche Panamera
2012 Koncepti Turismo sportive Porsche Panamera
2012 Koncepti Turismo sportive Porsche Panamera
2012 Koncepti Turismo sportive Porsche Panamera
2012 Koncepti Turismo sportive Porsche Panamera
2012 Koncepti Turismo sportive Porsche Panamera
2012 Koncepti Turismo sportive Porsche Panamera
2012 Koncepti Turismo sportive Porsche Panamera
2012 Koncepti Turismo sportive Porsche Panamera
2012 Koncepti Turismo sportive Porsche Panamera

Artikuj që kanë lidhje

 2011 Mercedes Benz SLR McLaren Wheelsandmore 722 epokal
 1995 Koncepti gt90 ford
 2003 Porsche Carrera
 2000 Pagani Zonda C12 s
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre