ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2011 Mercedes Benz SLR McLaren Wheelsandmore 722 epokal


2015-12-19 20:51:22

2011 Mercedes Benz SLR McLaren Wheelsandmore 722 epokal
Çmimi 890 000 $ 685.300 & euro;
29,4 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 350 km/h 8
217 mph
Nxitimi në 100 km/h 3 sec-0,6
Prodhimit motor 727 litra. faqe 77
535 kW, 950 N/m në 4000 rev/min.
Fuqia specifike prej 434 litra. a./m 57
2.3 kg për 1 litër. faqe
Sasia dhe lloji i motorit 5439 cc 0
5.4 litër V8
Pesha e automjeteve 1675 kg-49
Drive RWD Fuqia 134 litra për litër. faqe akordim donatorëve

2011 Mercedes Benz SLR McLaren Wheelsandmore 722 epokal
2011 Mercedes Benz SLR McLaren Wheelsandmore 722 epokal
2011 Mercedes Benz SLR McLaren Wheelsandmore 722 epokal
2011 Mercedes Benz SLR McLaren Wheelsandmore 722 epokal

2011 Mercedes Benz SLR McLaren Wheelsandmore 722 epokal
2011 Mercedes Benz SLR McLaren Wheelsandmore 722 epokal
2011 Mercedes Benz SLR McLaren Wheelsandmore 722 epokal

Artikuj që kanë lidhje

 2008 Carlsson Aigner ck65 Ujë kuq
 2013 Mercedes Benz SLS AMG makinë elektrike
 1992 bmw 850csi
 1999 audi s3 8l
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre