Çmimi 4750000 $ 3.657.500 & euro; "/>
ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2012 Ferrari sp12 ec


2015-12-17 22:05:14

2012 Ferrari sp12 ec
Çmimi 4750000 $ 3.657.500 & euro;
156,8 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 325 km/h 0
202 mph
Nxitimi në 100 km/h 3,3 sekonda-0.1
Prodhimit motor 570 litra. faqe 0
419 kW, 540 N/m në 6000 rev/min.
Fuqia specifike prej 429 litra. a./m 16
2.33 kg për 1 litër. faqe
Sasia dhe lloji i motorit 4499 cc 0
4.5 litër V8
Pesha e automjeteve 1330 kg-50
Drive RWD Fuqia 127 litra për litër. faqe akordim donatorëve

2012 Ferrari sp12 ec

Artikuj që kanë lidhje

 2012 Koncepti Lamborghini Urus
 1968 isdera ERATOR gt
 2012 Bentley shpejtësi kontinentale gt
 2011 BMW M3 manhart gara v8rs mh3 clubsport
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre