ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2011 BMW M3 manhart gara v8rs mh3 clubsport


2015-12-24 23:33:05

 2011 BMW M3 manhart gara v8rs mh3 clubsport
Çmimi 300,000 $ 231,000 & euro;
9.9 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 350 km/45 h
217 mph
Nxitimi në 100 km/h 3,2 sekonda-1,2
Prodhimit motor 720 litra. faqe 270
529 kW, 910 N/m në 2000 rev/min.
Kapaciteti specifik i 453 litra. a./t 159
2.21 kg për 1 litër. faqe
Sasia dhe lloji i motorit 4395 cc 34
4.4 litër V8
Pesha e automjeteve 1590 kg 60
Drive RWD Fuqia 164 litra për litër. faqe akordim donatorëve

2011 BMW M3 manhart gara v8rs mh3 clubsport
2011 BMW M3 manhart gara v8rs mh3 clubsport
2011 BMW M3 manhart gara v8rs mh3 clubsport
2011 BMW M3 manhart gara v8rs mh3 clubsport

Artikuj që kanë lidhje

 2013 Porsche Cayenne Turbo s 958
 2008 Mercedes Benz sl 65 AMG
 2012 McLaren mp4 12c Wheelsandmore keqe toxique
 2011 Audi R8 V10 biturbo MTM
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre