Çmimi 70.000 $ 53.900 & euro;
2.2 mln. R"/>
ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2009 Nissan 370Z


2015-12-23 12:21:29

2009 Nissan 370Z

Çmimi 70.000 $ 53.900 & euro;
2.2 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 250 km/h
155 mph
Nxitimi në 100 km/h 5.4 sekonda
Prodhimit motor 336 litra. një & nbsp.;
247 kW, 366 N/m në 5200 rev/min.
Fuqia specifike prej 229 litra. a./m
4,36 kg 1 litër. a.
Sasia dhe lloji i motorit 3696 cc
3.7 litra V6
Pesha e automjeteve 1466 kg
Drive Fuqia RWD për litër 91 litra. faqe 2009 Nissan 370Z
2009 Nissan 370Z
2009 Nissan 370Z
2009 Nissan 370Z
2009 Nissan 370Z
2009 Nissan 370Z
2009 Nissan 370Z
2009 Nissan 370Z

Artikuj që kanë lidhje

 2012 Aston Martin DB9
 1963 2500 ATS gt
 2003 Chevrolet Corvette Coupe 50 vjetorin
 2009 aero SSC Ultimate
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre