Çmimi 700,000 $ 539,000 & euro;
23,1 mln. "/>
ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

1963 2500 ATS gt


2015-12-26 07:16:55

1963 ATS 2500 gt

Çmimi 700,000 $ 539,000 & euro;
23,1 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 243 km/h
151 mph
Nxitimi në 100 km/h 5.1 sekonda
Prodhimit motor 210 hp. një & nbsp.;
154 kW, 206 N/m në 5800 rev/min.
Fuqia specifike prej 257 litra. a./m
3,89 kg 1 litër. a.
Sasia dhe lloji i motorit 2468 cc
2.5 litra V8
Pesha Automjeteve 817 kg
Drive kapacitetin RWD prej 85 litra për litër. faqe 1963 ATS 2500 gt
1963 ATS 2500 gt
1963 ATS 2500 gt
1963 ATS 2500 gt
1963 ATS 2500 gt
1963 ATS 2500 gt

Artikuj që kanë lidhje

 2011 ford mustang gt
 2013 McLaren p1
 2007 mercedes benz CLK 63 AMG seri e zezë
 1968 isdera ERATOR gt
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre