Çmimi 130,000 $ 100 10"/>
ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2008 Lexus LX 570 urj200


2015-12-16 13:35:38

2008 Lexus LX 570 urj200

Çmimi 130,000 $ 100 100 & euro;
4.3 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 220 km/h
137 mph
Nxitimi në 100 km/h 7,5 sekonda
Prodhimit motor 383 litra. një & nbsp.;
282 kW, 547 N/m në 3600 rev/min.
Kapaciteti specifik i 141 litra. a./m
7.1 kg për 1 litër. a.
Sasia dhe lloji i motorit 5663 cc
5.7 litër V8
Pesha e automjeteve 2719 kg
Drive Fuqia AWD për litër 68 litra. faqe 2008 Lexus LX 570 urj200
2008 Lexus LX 570 urj200
2008 Lexus LX 570 urj200
2008 Lexus LX 570 urj200

Artikuj që kanë lidhje

 2008 Rolls Royce Coupe fantazmë drophead
 2006 Alfa Romeo 8c competizione
 1971 3 Jensen interceptuese sp automatik
 2000 lamborghini diablo coatl
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre