Çmimi 380.00"/>
ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2002 Ferrari 575m Maranello


2015-12-16 22:43:50

2002 Ferrari 575m Maranello

Çmimi 380.000 $ 292.600 & euro;
12.5 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 325 km/h
202 mph
Nxitimi në 100 km/h 4.2 sekonda
Prodhimit motor 515 litra. një & nbsp.;
379 kW, 589 N/m në 5250 rev/min.
Fuqia specifike 298 litra. a./m
3.36 kg 1 litër. a.
Sasia dhe lloji i motorit 5748 cc
5.7 litër V12
Pesha e automjeteve 1730 kg
Drive Fuqia RWD për litër 90 hp. faqe 2002 Ferrari 575m Maranello
2002 Ferrari 575m Maranello
2002 Ferrari 575m Maranello
2002 Ferrari 575m Maranello
2002 Ferrari 575m Maranello
2002 Ferrari 575m Maranello

Artikuj që kanë lidhje

 2009 Ruf Porsche rt 12 s
 1987 Ferrari F40
 1971 3 Jensen interceptuese sp automatik
 2011 Ford Focus rs500
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre