ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

1999 Mercedes Benz sl 73 r129 AMG


2015-12-12 02:34:13

 1999 Mercedes Benz sl 73 AMG r129

Çmimi 270.000 $ 207.900 & euro;
8.9 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 250 km/h
155 mph
Nxitimi në 100 km/h 4.7 sekonda
Prodhimit motor 525 hp. një & nbsp.;
386 kW, 750 N/m në 4000 rev/min.
Fuqia specifike prej 256 litra. a./m
3.9 kg për 1 litër. a.
Sasia dhe lloji i motorit 7291 cc
7.3 litër V12
Pesha e automjeteve 2050 kg
Drive Fuqia RWD për litër 72 litra. faqe 1999 Mercedes Benz sl 73 AMG r129
1999 Mercedes Benz sl 73 AMG r129
1999 Mercedes Benz sl 73 AMG r129

Artikuj që kanë lidhje

 2009 Alfa Romeo Brera s
 1948 Porsche 356 nr 1 Roadster
 2007 R50 Volkswagen Touareg
 2007 mercedes benz CLK 63 AMG seri e zezë
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre