Çmimi 2 000 000 $ 1.540.000 "/>
ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

1970 AMC AMX 3 koncept


2015-12-16 13:26:57

1970 AMC AMX 3 koncepti

Çmimi 2 000 000 $ 1.540.000 & euro;
66 milionë. Rubla
Shpejtësia maksimale e 260 km/h
161 mph
Nxitimi në 100 km/h 5,7 sekonda
Prodhimit motor 340 l. një & nbsp.;
250 kW, 583 N/m në 3600 rev/min.
Fuqia specifike prej 243 litra. a./m
4.12 kg 1 litër. a.
Sasia dhe lloji i motorit 6389 cc
6.4 litër V8
Pesha e automjeteve 1400 kg
Drive Fuqia RWD për litër 53 litra. faqe 1970 AMC AMX 3 Koncepti

1970 AMC AMX 3 Koncepti
1970 AMC AMX 3 Koncepti
1970 AMC AMX 3 Koncepti
1970 AMC AMX 3 Koncepti

Artikuj që kanë lidhje

 2011 Chrysler 300 srt8
 1979 Porsche 924 Coupe turbo
 1973 Porsche 911 Carrera rs 2 Kor sport 901
 2006 Spyker D12 Pekinit në Paris
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre