ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Vaz 2112  

disassembly dhe kuvendit powertrains 2110


2015-12-20 13:50:20

.

Kryen disassembly në rendin e mëposhtëm

Hiq tub para shkarkimit nga loosening arra në kllapa në bllok cilindër dhe shter shumëfishtë.

Hiq arrë 7 cm. Fig. 2-3 mars dhe hiqni jastëk e mbështetjen e duhur të kuvendit njësisë pushtetit nga kllapa 1.

Hiq arra Figura 3 starter së. 2-6 për strehim tufë dhe për të hequr starter.

Hiq fund mbuluar 5 tufë strehim nga unscrewing vida.

Kujdes hiqni transmetimit nga motor, duke u përpjekur të mos mbështeten Gearbox prodhimit bosht në tufë pranverës diafragma.

Hiqni mbulesën e lartë 2 dhe për të hequr trupin tufë 6 nga tufë volant.

Instalimi është në rendin e mëposhtëm.

Replace volant për tre pin qendërzim Fig. 2-7 tufë të mbuluar në pjatë makinë, qendra mandrinë A.70081 shohin. Fig. 3-3 disk tufë dhe të mbuluar tufë forcojë bolts.

Set këmbët më të ulët cilindër dy sleeves kunj në qoftë se ata ishin filmuar dhe vënë ato tufë të mbuluar të lartë.

Aplikimi një shtresë e hollë lubrifikantit në litologjike dhe 24 ishin tsevoy-fundi i një bosht primar e transmetimit dhe sipërfaqes së jashtme të friksion guide mëngë ciftezues.

Lidheni Gearbox në motor, pa tërhequr me bosht të dhëna mbi tufë pranverë diafragma. Bashkangjisni transmetimit të bulonave motor dhe arra.

Set mbuluar tufë fund dhe siguruar atë me vida.

Fut dhe të sigurojë starter.

Bashkangjit në kllapa 14 cm. Fig. Mbështetja 02-03 korrik arrë jastëk të drejtën e tubimit njësi pushteti me kllapa 1. Fix kllapa 13 e mbështetjes majtë të njësisë pushtetit dhe kllapa 8 me një mbështetje 10, kur ato janë marrë.

Instalo dhe të sigurtë tub para shkarkimit

Artikuj që kanë lidhje

  Flokët dyer përshtatur 2110
 pasme dritare të pastër 2110
 Ngarkimi i baterisë 2110
 Zëvendësimi shufër me gumga rrip makinë 2110
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre