Çmimi 490 000"/>
ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2013 BRABUS g 63 AMG b63 620


2015-12-17 02:23:21

2013 BRABUS g 63 AMG b63 620
Çmimi 490 000 $ 377.300 & euro;
16.2 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 230 km/20 h
143 mph
Nxitimi në 100 km/h 5,1 sekonda-0.3
Prodhimit motor 620 litra. faqe 76
456 kW, 820 N/m në 5750 rev/min.
Fuqia specifike prej 248 litra. a./m 35
4.03 kg për 1 litër. faqe
Sasia dhe lloji i motorit 5461 cc 0
5.5 liter V8
Pesha e automjeteve 2500 kg-50
Drive AWD Fuqia 114 litra për litër. faqe akordim donatorëve

2013 BRABUS g 63 AMG b63 620
2013 BRABUS g 63 AMG b63 620
2013 BRABUS g 63 AMG b63 620

Artikuj që kanë lidhje

 1974 Maserati bora
 2010 geigercars Chevrolet Camaro KOMPRESSOR
 2006 ferrari 575 GTZ Zagato
 2012 bmw M6 Coupe
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre