ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2012 Ferrari 458 Spider novitec rosso


2016-11-08 18:14:14

2012 Ferrari 458 Spider novitec Rosso
Çmimi 600.000 $ 462,000 & euro;
19,8 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 325 km/h 5
202 mph
Nxitimi në 100 km/h 3,3 sekonda-0.1
Prodhimit motor 609 litra. faqe +39
448 kW, 569 N/m në 5400 rev/min.
Fuqia specifike prej 426 litra. a./m 27
2.35 kg për 1 litër. faqe
Sasia dhe lloji i motorit 4499 cc 0
4.5 litër V8
Pesha e automjeteve 1430 kg 0
Drive RWD Fuqia 135 litra për litër. faqe akordim donatorëve

2012 Ferrari 458 Spider novitec rosso

2012 Ferrari 458 Spider novitec rosso
2012 Ferrari 458 Spider novitec rosso
2012 Ferrari 458 Spider novitec rosso
2012 Ferrari 458 Spider novitec rosso


Поделиться

Artikuj që kanë lidhje

 2007 Callaway C16
 2012 McLaren mp4 12c botim sportive të lartë
 2008 Koncepti lamborghini estoque
 2007 CASTAGNA aznom
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre