ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2011 Lamborghini Murcielago lp750 Edo konkurrenca


2015-12-28 23:58:47

2011 Lamborghini Murcielago konkurrenca Edo
Overclocking dinamike: 200 km/h. (124 mph) për 9.7 sekonda. dhe 300 km/h. (186 mph) për 24.5 sekonda. Çmimi 900,000 $ 693,000 & euro;
29,7 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 365 km/25 h
227 mph
Nxitimi në 100 km/h 3,1 sekonda-0.3
Prodhimit motor 750 l. faqe 110
551 kW, 740 N/m në 6500 rev/min.
Fuqia specifike prej 462 litra. a./m 77
2.17 kg për 1 litër. faqe
Sasia dhe lloji i motorit 6496 cc 0
6.5 litër V12
Pesha e automjeteve 1625 kg-40
Drive AWD Fuqia 115 hp për litër. faqe akordim donatorëve
Artikuj që kanë lidhje

 2011 Audi R8 V10 biturbo MTM
 2011 Aston Martin V8 Vantage s
  RS 2011 Carlsson ck63 Mercedes-Benz CLS 63 AMG
 2011 700 BRABUS biturbo
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre