ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2010 Rolls Royce fantazmë fantazmë Rindertimi bardhë kufizuar


2015-12-18 09:04:52

 2010 Rolls Royce fantazmë fantazmë Rindertimi bardhë kufizuar
Çmimi 600.000 $ 462,000 & euro;
19,8 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 290 km/40 h
180 mph
Nxitimi në 100 km/h 4,5 sekonda-0.4
Prodhimit motor 638 litra. faqe 68
469 kW, 800 N/m në 1500 rev/min.
Fuqia specifike prej 263 litra. a./m 29
3,81 kg për 1 litër. faqe
Sasia dhe lloji i motorit 6592 cc 0
6.6 litër V12
Pesha e automjeteve 2430 kg-5
Drive Fuqia RWD për litër 97 litra. faqe akordim donatorëve

2010 Rolls Royce fantazmë fantazmë Rindertimi bardhë kufizuar
2010 Rolls Royce fantazmë fantazmë Rindertimi bardhë kufizuar
2010 Rolls Royce fantazmë fantazmë Rindertimi bardhë kufizuar
2010 Rolls Royce fantazmë fantazmë Rindertimi bardhë kufizuar
2010 Rolls Royce fantazmë fantazmë Rindertimi bardhë kufizuar
2010 Rolls Royce fantazmë fantazmë Rindertimi bardhë kufizuar

Artikuj që kanë lidhje

 2013 Mercedes Benz s 63 AMG 4matic w222
 2011 Audi R8 V10 biturbo MTM
 2013 Aston Martin Rapide s
 2012 Koncepti Lamborghini Urus
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre