ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori Auto Katalog  

2009 Carlsson rs Aigner ck65 Eau Rouge botim të errët


2016-11-09 22:28:31

2009 rs Carlsson Aigner ck65 Eau Rouge edicionin e errët
Bazuar në
Mercedes-Benz CL 65 AMGÇmimi 840 000 $ 646.800 & euro;
27,6 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 335 km/h 85
208 mph
Nxitimi në 100 km/h 3,8 sekonda-0,6
Prodhimit motor 756 litra. një & nbsp.; 144
556 kW, 1150 N/m në 2000 rev/min.
Fuqia specifike prej 338 litra. a./m 64
2,96 kg 1 litër. a.
Sasia dhe lloji i motorit 5980 cc 0
6 litër V12
Pesha e automjeteve 2240 kg 0
Drive RWD Fuqia 126 litra për litër. faqe

Поделиться

Artikuj që kanë lidhje

 2013 venenofdb0 lamborghini
 2011 de Macross epique Gt1
 2012 CCG customgt
 2012 Koncepti Lamborghini Urus
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre