Tata-Nano

Organizata Global NCAP ka testuar sigurinë e pesë makin"/>

ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер
kategori LAJME  

Britanikët e kanë testuar sigurinë e makina më popullore në Indi.


2015-12-22 19:33:35

Tata-Nano

Organizata Global NCAP ka testuar sigurinë e pesë makina më popullore në Indi. Ata doli të jetë: Suzuki Maruti alto-800, Ford Figo, Volkswagen Polo, Hyundai I10 dhe Tata Nano. Rezultati më i keq tregoi makinën e fundit nga kjo listë, ajo është konsideruar gjithashtu të jetë makina më e lirë në botë. Kostoja e Tata Nano është rreth 2.4 mijë dollarë. A është ndonjë çudi ky rezultat?

Testet janë drejtuar në dy mënyra me shpejtësi 56 km/h dhe 64 km/h. Çfarë është zgjedhur konfigurimin nuk përfshin një airbag makinë.

Si rezultat i çdo testi, Tata Nano tregoi të njëjtin rezultat. Si rezultat i përplasjes shoferi ka marrë lëndime të papajtueshme me jetën, dhe makina nuk ka qenë subjekt i shërimit.

Rezultati më i mirë u shfaq me një makinë Volkswagen Polo. Ford Figo doli, edhe pse vështirë të sigurt për pasagjerët, por përballuar me kërkesat themelore të Kombeve të Bashkuara.

Më parë, Instituti Amerikan për Siguri Highway testuar 11 makina kompakte. Sipas rezultateve të testeve rrëzimit është vetëm një model i mori çmimin për siguri adekuate për pasagjerët.

Artikuj që kanë lidhje

 Lada Granta dhe Lada Kalina tani do të shitet në Iran.
 Honda planifikon të shesë 6 milion makina në vit.
 Audi besim forcon pozitën e saj në tregun rus.
 makinë të re trekëndësh nga Nissan.
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre