ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

1   2     >>  
kategori SLESARKA  

Mirëmbajtja e sistemit të ftohjes

Me shërbimin e përditshëm Është e nevojshme për të kontrolluar nivelin e ftohës në sistemin e ftohjes. Lëngu ftohës duhet të jetë derdhur në tank zgjerim në nivelin e treguar nga s


Ndërtimi në shembullin e bosht me gunga të motorit Zil-508,10

volant. për unazë ri grykë duhet të nxehtë në një temperaturë prej 300 ... 400 ° C. Pas kësaj ju duhet të merrni kurorën e darë dhe vendosur mbi pushimet e volant. Sipërfaqja e vola


Fillimi motorëve me naftë

ftohtë të filluar në një temperaturë të ambientit sipër 0 ° C. Fillimi motor të ftohtë në temperatura mbi 0 ° C duhet të kryhet në rend të tillë.

1. Vendosur në levë ne


Koncepti i diagnostikimin gjendjen e parametrave të motorit dhe diagnostike

motor Diagnoza për të përcaktuar gjendjen e motorit dhe nevojën për të riparuar komponentët e tij dhe kuvendet. Diagnostifikimi siguron funksionimin e besueshme e motorit, dhe kursimet e mëdha pë


rregullatorëve të shpejtësisë motor

Kufizimi i motorëve me naftë me shpejtësi të motorit për shkak të nevojës për të ruajtur ato mekanizma nga mbingarkesa që lindin nën ndikimin e forcave inerciale, dhe rreziku i mbinxehje në rr


pompë makinë dhe automatike koha injektimit të karburantit

pompë për naftë YaMZ-236 është i instaluar në bazë të Tides në rënien e crankcase mes cilindra dhe fikse nga bulonave kaluar nëpër veshët e trupit. Bosht cam e pompës është e lidhur nëpë


Device koha

është mekanizmi koha per futje e ngarkuar freskët (ajri dhe perzierje karburantit) në sistemin e motorit dhe shkarkimit në përputhje me rrjedhjen e ciklit të punës.

automotive katër-stro

1   2      >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre