ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

1   2     >>  
kategori Këshilla shoferët  

Si të shkaqeve të aksidenteve

E pra, i dashur lexues, ne jemi të çmontuar llojet e emergjencave dhe panë disa gabime lëvizëse të çojë në aksidente!. Shpresojmë, tani ju patjetër dakord me mua se pothuajse të gjitha aksident


Shërbimet GABIMET rrugore

Gabimet e shërbimeve rrugore përfshijnë si në vijim: • Gjendja e keqe e gropa sipërfaqe rrugore, të çara, udhë; • Prania e objekteve të huaja në rrugë; • Mungesa e elementeve thelbësore t


Një numër telefonatë të vetme emergjente

shërbimet online sot, dhe nëse shoferët kanë për të thirrur shërbimet e urgjencës janë ndonjë, atëherë, si rregull, nga telefonat mobil. Numrin këto shërbime nga një telefon celular nuk ësh


pjesët e pezullimit Dëmtimi

Sipas këtij hendeku mund të thotë shufra drejtues, dëme rim timon, birë ose gomat ia plas dhe kështu me radhë D. Dhe kjo mund të ndodhë si një spontane, pjesët e moshës së vjetër, dhe për sh


Çfarë duhet të bëni, kështu që ka pasur një përplasje të automjeteve

Një makinë apo ndonjë pengesë tjetër të shoferit 2 hyri në korsinë e afron!. Prandaj, ka pasur shkelje të kushtit të katërt të sigurisë aktive-shoferi nuk ishte i përgatitur për një situat


Dështimi i CAR

Këtu, unë propozoj që të marrin në konsideratë dy situatat më të rrezikshme: • dëmtimin komponentët e pezullimit, duke shkaktuar shoferit është e vështirë për të ndryshuar drejtimin e mak


Udhëtim në akull.

Çdo shofer, që të dy me përvojë dhe rishtar duhet të mbani mend se po ngiste një makinë jo vetëm sjell kënaqësi.


1   2      >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre