ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

1     >>  
kategori pajisje  

sensor kaloni tifoz.

Në të nxehtë mbinxehje motor sezon nuk është e pazakontë. Për të shmangur këtë, ju duhet të monitorojnë me kujdes gjendjen dhe funksionimin e sistemit të ftohjes motor. Kur temperatura e rrit


motor karburantit.

Si për të zvogëluar konsumin e karburantit automjeteve ? Kjo pyetje shqetëson çdo automobilist. Nëse jeni të interesuar në këtë pyetje, ky artikull do të jetë me interes për


Pajisja e naftës filtër.

Oil Filter është një hallkë shumë e rëndësishme në sistemin vajosje. Në operacionin e depozitave të lan naftës motor, veshin produkteve. Në qoftë se nuk ka pasur asnjë fil


turbocharging.

Në nenet e mëparshme, ne kemi ekzaminuar pajisjen e Blowers mekanike në motor, të cilat ofrojnë një rritje të konsiderueshme në kapacitetin. Në këtë artikull ne shikojmë në pajisje dhe funksi


valëvit. Ajo punon.

Si motor warms up, detajet e kohës dhe ngrohjes, e cila çon në zgjerimin e tyre termike, dhe kështu një ndryshim në hendekun midis tyre. Jo rregullim i saktë i backlashes, domethënë ekspozuar nj


Riciklimi i avullit të karburanteve.

Për të parandaluar avujt e karburantit në ndotjen e mjedisit e mjedisit, dhe për të përmirësuar ekonominë e karburantit në disa makina të bëra recirculation e avullit të karburanteve


1      >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre