ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

1   2     >>  
kategori Audi S4  

Replace rrip alternator Audi C4 2.6.

motor Audi 2.6 c4 një rrip të shtyrë nga gjenerator, pompë e përforcues dhe kondicioner Hydra kompresor , nëse automjeti është i pajisur me im.Tak këtu, kam a


engine injeksion Audi C4 2.6 MPFI.

injeksion MPFI në motorët 2,6 Audi C4 është një sistem mjaft i komplikuar, pasi një njësi është i rregulluar jo vetëm injeksion, ndezjen dhe shpërndarjen e.


Engine naftës V6 Audi C4.

Engine naftës V6 Audi C4 nuk ndryshojnë nga sistemi klasik vajosje të ndonjë motor tjetër përveç disa nuanca.

Ventilim i një tank karburantit të C4 Audi 100.

Ventilim rezervuar karburanti është projektuar për furnizim të pandërprerë të karburantit të motorit. Si rezultat i funksionimit të rezervuar karburanti automjetit është redu


Vendosja parktronikov në Audi 100 C4.

Për komoditetin e parkimit në të kundërt në mënyrë që unë vendosur për të pajisur makinave Parktronic . Për të instaluar sensorë parktronikov do të duhet për të hequr pa


Kalaja trungu Audi C4.

Në një moment, bllokohet në bagazhin e Audi tim c4 ka pushuar për të kryer funksionet e veta. Problemi ishte linjat e mëposhtme: trungu nuk u mbyll deri hlopnesh atë me forcë. K


qark ftohje sistemit Audi C4 2.6.

Sistemi ftohje Audi C4 V6 me motor drejtimin e ujë çezme vazhdimisht pompa ftohës nëpërmjet kanaleve të shumta në kuadër të motorit dhe heq ngrohjes nga cilindër nxehtë. Në

1   2      >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre