ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

1   2     >>  
kategori LAJME  

Volkswagen është duke përgatitur një SUV të re për Amerikën e Veriut.

Volkswagen

Volkswagen është duke zhvilluar një SUV shtatë-ven
X5 ri. Tani blinduara.

X5 i ri

Në Frankfurt Motor Show kompania BMW X5 futi një të re blinduar. Tani


Toyota planifikon të minimizuar pjesëmarrjen e shoferit në ngarje.

ikonë Toyota

Toyota automaker japoneze është serioze në lidhje


Honda zbuloi një mikrobus i ri kompakt.

Honda ka prezantuar një mikrobus i ri kompaktMazda3 u prezantua zyrtarisht.

Ata filluan të dinë çmimin e një Mazda3 të ri, i cili u prezantua zyrtarisht në Frankfurt.

Ri-Mazda3
1   2      >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre