ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

1   2     >>  
kategori Vaz 2112  

Gjenerator 2110

Fig. 7-5. Gjenerator 94,3701: 1-njësi ndreqës; 2-duke bush; 3-duke pasme bosht rotorit; 4-unaza shqip;


Heqja dhe instalimi parakolp pasme 2110

1 pasme parakolp fig!. 9-5 është vendosur në pjesën e poshtme të dy studs ngjitur në panelin e trupit 4 dhe arra dehur dhe washers. Në krye të parakolp rritje bulonave dhe arra është kryer në dy


Kontrolluar gjendjen teknike të pjesëve 2110

Pastrimi!. Para se të inspektimit, të pastruar pjesët e gearbox. Furçë ose kruese për të hequr të gjitha mbeturinat dhe të pastër vrima dhe lojëra elektronike nga ndotje të mundshme, p


Kontrolluar nivelin dhe dendësia e ftohës 2110
.

Sistemi i ftohjes është e mbushur plotësisht me nivelin e lëngjeve në tank zgjerimin motori është i ftohtë duhet të jetë në skajin e sipërm të rrip fiksim

KUJDES:

Niveli


xham fshirëse 2110
.

Set motor xham fshirëse përbëhet nga një motor veshje me veshje, instrumente dhe brushat

motor fshirëse-me ngacmim magnet i përhershëm, trehschetochny me dy shpejtësi. Për të mbrojtur m


Car Storage 2110
.

Në operacion të paguajnë më shumë vëmendje për kushtet e mbajtur makinën si me një largësi vjetore të makinës 15 mijë km në lëvizje është rreth një orë në ditë. Kushtet optimale për


Heqja dhe çmontimin bosht pasme 2110

Set automjetin në një ashensor ose një hendek shikimin!. Hiq raft brenda trungut dhe për të hequr kapele që mbulojnë shok rritje të trupit. Liroj shoku arra të trupit, duke mbajtur A.57070 kyç ak

1   2      >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre