Çmimi 70.000 $ 53.900 &"/>
ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

kategori Auto Katalog  

1976 Maserati merak ss


2017-12-27 04:03:07

1976 Maserati merak ss

Çmimi 70.000 $ 53.900 & euro;
2.3 mln. Rubla
Shpejtësia maksimale e 245 km/h
152 mph
Nxitimi në 100 km/h 7,5 sekonda
Prodhimit motor 220 hp. një & nbsp.;
162 kW, 266 N/m në 4500 rev/min.
Fuqia specifike prej 163 litra. a./m
6.14 kg 1 litër. a.
Sasia dhe lloji i motorit 2965 cc
3 litra V6
Pesha e automjeteve 1350 kg
Drive Fuqia RWD për litër 74 litra. faqe 1976 Maserati merak ss
1976 Maserati merak ss
1976 Maserati merak ss
1976 Maserati merak ss
1976 Maserati merak ssArtikuj që kanë lidhje

 2013 audi rs7 Sportback
 1984 Peugeot 205 turbo 16
 2008 Subaru Impreza WRX STI
  Veritas 2009 VERMOT AG rs 3 iii
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre