ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

kategori Këshilla shoferët  

Si të shkaqeve të aksidenteve


2017-12-26 09:50:34

E pra, i dashur lexues, ne jemi të çmontuar llojet e emergjencave dhe panë disa gabime lëvizëse të çojë në aksidente!. Shpresojmë, tani ju patjetër dakord me mua se pothuajse të gjitha aksidenti shpërbërë mund të ishte parandaluar, dhe kjo mund të bëjë secili nga pjesëmarrësit e incidentit. Kjo do të thotë se secili nga pjesëmarrësit e aksidentit është fajtori i saj drejtpërdrejtë apo të tërthortë. Kjo, nga ana tjetër, do të thotë se për aksident pa ngarje nuk është respektimi mjaftueshme formale të rregullave të trafikut, është e rëndësishme për të vëzhguar situatën e trafikut, për të parashikuar zhvillimin e saj dhe të marrë parasysh rreziqet e mundshme. Dhe, sigurisht, që kur ngarje në rrugët publike, të respektojë dhe të parashikohet ruajtja dhe mbrojtja e hapësirës rreth makinës është më e rëndësishme se teknikë kompetent makinës, aftësia për të shpejt të kthehet dhe të veprojë skidding automjeteve. Por kjo nuk është pika.

Pas një diskutimi të shkaqet e mundshme të aksidentit dhe shembujt e qartë kuptoj ka ardhur koha për të zbuluar ju sekretin e. Të gjitha gabimet e makinës që ne e diskutuara më sipër mund të kryhet jo vetëm për shkak të ulët të aftë shofer, por edhe për shkak të gjendjes së saj të papërshtatshme.

Për më tepër, pavarësisht nga niveli aftësi. Edhe në qoftë se makina është një timon mjeshtër dhe pedals që nuk bën gabime në udhëtime të përditshme, situata mund të përmbyset në qoftë se ajo është aktualisht në një gjendje agresive. Atëherë probabiliteti për të bërë gabime, si dhe mundësinë e një aksidenti është rritur në masë të madhe, dhe në këtë rast nuk do të ndihmojë ndonjë aftësi lëvizëse, as kujdes, as kujdes.

Kështu që unë mendoj se më e rëndësishme për të diskutuar me ju pikat që mund të çojnë në një gjendje të pamjaftueshëm të të drejtave dhe, si pasojë, një aksident, në qoftë se një burrë po e ngiste. Gjendja e papërshtatshme e personit pas timonit ne do të shikojmë në të dy anët:. Psikologjike dhe fizike
Artikuj që kanë lidhje

 Si të shkaqeve të aksidenteve
 Alkooli
 pjesët e pezullimit Dëmtimi
 Dështimi i CAR
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre