ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

kategori Këshilla shoferët  

Shërbimet GABIMET rrugore


2017-12-24 17:55:36

Gabimet e shërbimeve rrugore përfshijnë si në vijim: • Gjendja e keqe e gropa sipërfaqe rrugore, të çara, udhë; • Prania e objekteve të huaja në rrugë; • Mungesa e elementeve thelbësore të kapanxhë rrugë të hapur në mes të rrugës, dhe kështu me radhë N..; • pasaktë ose humbur markimi; • Mungesa e shenjave paralajmëruese; • Mungesa e ndriçimit ose të pamjaftueshme zonën ndriçuar; • Mungesa e ndarjes anësore dhe grevistëve; • frenuar papërgatitur; • ndotja e përgjithshme e pista. Rrugë e gjatë për të diskutuar gabim Shërbimi nuk ka kuptim, për shkak se ata nuk janë drejtpërdrejt të varur nga veprimet tona. Unë do të shprehë tri mendimet që kam mbi këtë temë.

Asnjë nga ne nuk është i imunizuar nga ajo që do të jetë rruga e cilësisë së dobët të rrugës nuk është shënuar si duhet. Një ditë gruaja ime dhe unë u zhvendos në lidhjet hekurudhore me shpejtësi të plotë, e cila doli të ... në mes të autostradës Varshavës në Moskë.

Sinqerisht, unë nuk presin një surprizë të tillë. Nga rruga, shoferi tjetër për ne, gjithashtu, nuk presin ... Por në këtë dhe pjesërisht për fajin tonë. Shkoi në një mbrëmje fundjave, të lodhur, duke folur, të qetë.

Gruaja-në timon, unë-ngjitur me vendin e pasagjerit, dhe askush prej nesh nuk e vëreni kufizimet kohore. Nuk do të kishte qenë pak më të vëmendshëm-kishte për të përzënë rreth apo të ndaluar. Sigurisht, çdo shofer ka të drejtë legjitime të presin me cilësi të lartë gjendjen e rrugës, e cila nuk kërkon monitorim të vazhdueshëm të shfaqjes së mundshme të surpriza të tilla.

Por kjo është më e lehtë nëse nga ajo kur ju shikoni në "vrarë" timon? Kështu që unë do të ju rekomandojmë që të paguajnë, ndërsa shoferi të paktën disa prej vëmendjes së rrugës dhe të jenë të gatshëm për të papritura.

Tani, në qoftë se keni gjetur veten ndonjëherë në incident, dhe kjo ndodh me fajin e shërbimeve rrugore, atëherë ju do të keni gjithmonë një shans për të bërë ato të përgjigjen për të nga ligji. Saktësisht se si të sillen në një situatë të tillë, çfarë duhet të bëjmë, unë do të diskutuar më vonë-në kapitullin 7. Nëse ju nuk keni trajnim ligjor, është e mundur që së shpejti ju do të jetë e vështirë për të përcaktuar nëse kjo është e shërbimeve të rrugës verë

.

Por gjithmonë një vlerë të provoni. Ajo ka kuptim në kohën e duhur për të konsultuar një kompetent në këto çështje me një avokat.

Sigurisht, në qoftë se rezultati i gabimeve të shërbimeve rrugore ishte birë banale, të cilat mund të zgjidhen në një orë e gjysmë në çdo dyqan gomave, nuk ka gjasa për shkak të këmbë të padisë. Por në qoftë se aksidenti do të çojë në zëvendësimin e gomave, rrota dhe pjesë pezullimin, atëherë nuk është lojë me vlerë të qiri. Unë ju inkurajoj për të ndihmuar shërbimet rrugore përfshijnë rrugën në gjendje të mirë.

Çfarë do të thotë? Në rastin e kravatë në gruan e autostradës Varshavës dhe unë nuk e bëjnë nga një aksident dhe ka vendosur që të merren me riparime të tyre. Prandaj, për të ruajtur kuptimin e provave nuk ishte atje dhe unë menjëherë vënë kravatë nga rruga kështu që nuk ka ardhur të gjithë shoferët e tjerë.

Nga rruga, jo dembel, dhe u zhvillua për të rreth dyqind metra mbrapa. Çfarë unë rekomandoj që ju bëni, dhe në raste të tilla. Për më tepër, ndonjëherë ndodh diçka obedesh huaj, të shtrirë në rrugë, poraduesh se "ka kaluar" dhe do të shkojnë në. Në raste të tilla, edhe unë rekomandoj për të hequr një pengesë nga rruga.

Sigurisht, është e nevojshme për të bërë një përpjekje për të ndaluar, të shkojnë prapa, dhe në rrugë mund të ketë më shi, acar-kështu që nuk do të ndjehen si ... më shumë ju kanë kaluar atë dhe ju konsiderojnë nuk

.

Zgjidhja, sigurisht, varet nga ju, por mos harroni, bëni mjaft e përpjekje, ju mund të kurseni shoferët tjera nga telashe. Në fund të fundit, në qoftë se ju lirimin, atëherë kush do ta bëjë atë për ju?

Jeni të shërbimit rrugor? Kështu, shkaqet e një emergjence mund të jetë një gabim shofer në teknikën e makinës, gabime taktike, automjeteve dhe gabimet rrugore shërbimeve të meta. Në kapitullin e ardhshëm, ne do të analizojë shembuj tipike të aksidenteve që ndodhin për shkak të gabimit të shoferit.
Artikuj që kanë lidhje

 në qoftë se ju ndiheni shofer sëmurë
 Vendndodhja automjeteve në rrugë. Trafiku në distancë të vogël
 Udhëtim në akull.
 Dështimi i CAR
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre