Volkswagen

Volkswagen është duke zhvilluar një SUV shtatë-ven"/>

ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

kategori LAJME  

Volkswagen është duke përgatitur një SUV të re për Amerikën e Veriut.


2017-12-27 23:52:44

Volkswagen

Volkswagen është duke zhvilluar një SUV shtatë-vendesh për Amerikën e Veriut. Makina do të dalë në vitin 2016. Kjo u njoftua në Show Auto në Detroit.

Prototip i versionit të ri të prodhimit u prezantua zyrtarisht vitin e kaluar, në të njëjtën Detroit. Ri SUV do të pajisë motor hibrid, të cilat mund të plotësohen nga një rrjet shtëpiak. Motor nafte në SUV do të ketë një kapacitet prej 190 kuaj-fuqi. Përveç kësaj, ajo gjithashtu do të jetë e pajisur me dy motore elektrike. Një në boshtin e përparmë të kapacitetit të makinave e 54 kuaj-fuqi, i dyti në bosht e pasme me një kapacitet prej 114 kuaj-fuqi. Kështu, kapaciteti total i makinave do të bëjë 358 kuaj-fuqi.

Dizajni i produkteve të reja premtojmë të bëjmë si dizajn paraqitur prototip më parë. Vetëm Prodhuesit pohojnë se makina do të ketë një numër të madh të motorëve.
Artikuj që kanë lidhje

 makinë të re trekëndësh nga Nissan.
 BE-ja duan të mësojnë se si për të ndaluar makinën distanca.
 Lamborghini do të prezantojë në Indi një traktor të re.
 Audi besim forcon pozitën e saj në tregun rus.
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre