Hyundai Tucson Karburanti Cell

<"/>
ru uk en fr de ca sq it eu bs bg be af ar az ms mg
Автолидер

kategori LAJME  

Në Amerikë, Hyundai Tucson do të jenë të lirë të furnizohem me hidrogjen.


2017-12-24 06:27:40

 Hyundai Tucson Karburanti Cell

Në pranverën e vitit 2014 në Amerikë do të jetë Cell SUV Hyundai Tucson karburantit, Hidrogjen. Në Evropë, ky model erdhi në verën e këtij viti nën emrin ix35. Zyra përfaqësuese amerikane ka ndërmend të zbatojë të gjitha të karburantit të lirë Hyundai Tucson.

Run modelin për shitje nuk është planifikuar. Ata të cilët dëshirojnë të përfitojnë nga një makinë të tillë do të kenë mundësinë për të marrë atë deri në tre vjet. Për ta bërë këtë do të jetë e nevojshme për të bërë një kontribut fillestar prej $ 2999 dollarë dhe pastaj të paguajë një mujore 499 $. Në të njëjtën kohë për të furnizohem makinë do të jetë absolutisht falas. Nuk ka kufizime në numrin e stacioneve të gazit nuk do të. Kompania gjithashtu ka ofruar mundësinë e zëvendësimit të makinave në kohën e riparimit.

Makina është dhënë në 136-kuaj-fuqi motor elektrik, energji për të prodhuar gjatë reagimit kimik midis hidrogjen dhe oksigjen. Si rezultat i reagimit të tillë prodhon vetëm ujë dhe nuk komponimet e rrezikshme.

Koha për të furnizohem SUV nuk do të kalojë 10 minuta, dhe në tanke të plotë mund të përzënë rreth 500 km.

Hyundai 2015 premtimet për lirimin 1,000 të këtyre makinave në Evropë, vetëm pas vitit 2015 është planifikuar për të mbledhur 10,000 makina.
Artikuj që kanë lidhje

 Ford EcoSport do të jenë në dispozicion përmes një rrjeti social.
 Në modelin e ri Renault frymëzuar "Terminator".
  Mundësitë Audi SQ5.
 Të Belarusians do të mblidhen për të tregut rus Geely Emgrand X7.
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe dashnor informative dhe burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre